annonce
To træningssejre
Fodboldklubben AB Gladsaxe holder nullet

Det ser ud til, at forsvarsspillerne i AB Gladsaxe fra den næstbedste fodboldrække har fået lukket effektivt af. I tirsdags vandt AB en træningskamp over 2. divisionsholdet Hvidovre med 2-0 på mål Linus R. Olsson og Thiago Pinto Borges.
Onsdag rejste AB så på træningslejr i Antalya, Tyrkiet. Efter første dag i regn har solen varmet de danske fodboldben, der bliver udsat for to træningspas om dagen. Og i den første af to træningskampe under opholdet lykkedes det AB Gladsaxe at besejre FC BIT fra den næstbedste kinesiske række med 1-0.
ABs målmand Aris Vaporakis klarede et straffespark i det 11. minut, og et par minutter før pausen scorede Linus R. Olsson sejrsmålet på hovedstød.
Der blev dryppet lidt malurt i sejrsbægeret. Forsvarsspilleren Andreas Moos udgik med en skade, som det endnu er for tidligt at se konsekvenserne af. AB spiller endnu en træningskamp i Tyrkiet, inden klubben returnerer til Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top