100 år i oplysningens tjeneste
GOF-100-år-01-16-15.jpg
Borgmester Karin Søjberg Holst taler, Gladsaxe Pigegarde står ret. Yderst til venstre ses GOFs skoleleder Jens Thomsen. Foto: Kaj Bonne.
GOF fejrede rund fødselsdag i lørdags

Gladsaxe Pigegarde spillede. Gratulanter strømmede til Telefonfabrikken. Borgmester Karin Søjberg Holst (A) havde gave med og talte til jubilaren, Gladsaxe Oplysnings Forbund. Anledningen var forbundets 100 års jubilæum i lørdags. Borgmesteren fandt i den sammenhæng i det, der skete for 100 år siden for væsentligt, nemlig at GOF blev stiftet samme år, som kvinderne fik stemmeret. Demokrati og folkeoplysning for alle – både mænd og kvinder.
Trods sin høje alder i GOF stadig en magtfaktor i voksenundervisningen og lever i allerhøjeste grad op til formålsparagraffen: At forestå almennyttig virksomhed med folkeoplysende voksenundervisning, kulturelle og debatskabende arrangementer samt andre aktiviteter.

GOF 100 år 02 16-15
Gurli Danielsen kommende formand for GOF erstatter den afgående formand Birgitte Løye (th.).
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top