75 år
Poul-Erik-10.jpg
Veteranerne hyldede Poul Erik Andersson (yderst til venstre). Foto: Kaj Bonne.
For en frisk og rørig mand er 75 år ingen alder. Heller ikke for Bagsværd-borgeren Poul Erik Andersson, der i onsdags fejerede sin halvrunde fødselsdag. Veterankammerater fra vægtløfterklubben lagde naturligvis vejen forbi og hilste på. FCKs fanklub kom med en trøje påtrykt nr. 75, for fødselaren er en stor fan af fodboldklubben. Dansedommer og verdensmester […]

For en frisk og rørig mand er 75 år ingen alder. Heller ikke for Bagsværd-borgeren Poul Erik Andersson, der i onsdags fejerede sin halvrunde fødselsdag. Veterankammerater fra vægtløfterklubben lagde naturligvis vejen forbi og hilste på. FCKs fanklub kom med en trøje påtrykt nr. 75, for fødselaren er en stor fan af fodboldklubben.
Dansedommer og verdensmester Anne Laxholm lykønskede også sin gamle kollega. Dog uden at danseskoene kom på. I sin tid var det Andersson, der søsatte den populære dansetrend med Dans på Tværs. Ellers var det løbeskoene han havde på som ung. Han løb distancen 400 meter landsholdet. Andersson vil sikkert hævde, at han ikke er pensionist. Han er i hvert fald stadig aktiv og har en ugentlig klumme i fire lokalaviser. Han startede som journalist i 1957 og var i mange år en skattet sportsmedarbejder på Danmark Radio. Han er æresmedlem af Danske Sportsjournalister. Og så er han stadig en vågen og nysgerrig borger i nærområdet. Han lader gerne et tip falde til gode kolleger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top