AB og Domino’s går hånd i hånd
AB-hos-dominos.jpg
AB Gladsaxes spillere fra førsteholdet aflægger besøg hos Domino’s efter kampen. Foto: Privat.
Divisionsholdet har indgået en samarbejdsaftale med pizzakkæden

For få måneder siden indgik Domino’s Pizza i Bagsværd et samarbejde med ungdomsafdelingen i AB Gladsaxe. Nu har Domino’s også lavet en aftale med ABs professionelle afdeling.
Hos både pizzakæden og fodboldklubben glæder man sig til at starte på det nye partnerskab. Carsten Kjems Falk direktør hos Domino’s Pizza udtaler: – Ungdomsafdelingen i AB har været gode til at sprede rygtet om vores restauranter i Bagsværd, Søborg og Brønshøj. Med denne aftale får vi endnu bedre synlighed i hele lokalområdet. Vi ser mange muligheder i samarbejdet også på lang bane, men her og nu glæder vi os til at kunne se god fodbold og servere vores kvalitetspizzaer til de professionelle spillere.Peter Lassen fra AB fortæller: – Vi har haft flere eksperter til at kigge på den optimale sammensætning af kost efter eliteidræt, og her har var anbefalingen overraskende nok pizza. Det naturlige valg for AB blev derfor et samarbejde med Domino’s Pizza som laver fantastiske pizzaer med danske råvarer af høj kvalitet. Drengene elsker det!
Samarbejdet blev skudt i gang ved ABs hjemmekamp mod, hvor Domino’s gav en specialrabat til alle tilskuere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top