ABs damer op i 2. division
Håndboldholdet overlevede chokstart i Slagelse

ABs håndbolddamer tog til Slagelse med en føring på blot tre mål efter den første oprykningskamp til 2. division. I AB-hallen lykkedes det Bagsværd-pigerne sidste tirsdag at vinde 19-16 – især fordi et offensivt forsvar holdt Slagelse nede på tre scoringer i de sidste 30 minutter.
Selv om alt endte godt i returkampen, så gik det skævt ellers fra start. Slagelse kom foran 8-1. Begge hold var meget nervøse, og specielt ABerne begik mange tekniske fejl. Men langsomt kom udeholdet med igen. Pausestillingen var 13-11 til hjemmeholdet, men midt i 2. halvleg kom AB foran 22-20 – især på godt spil af højre back Louise Ørbæk Sørensen og playmaker Freja Holm: – Men så gik vi helt døde igen. De scorede fem gange i træk og førte med 25-22 ti minutter før tid. De førte med to mål blot halvandet minut før tid – alt var stadig åbent. Men vi red stormen af og klarede 26-26 og er nu klar til 2. division, fortæller træner Sebastian Gundersen, der fortsætter i trænerteamet sammen med cheftræner Thomas Gundersen og 2. holdstræner Bettina Skriver. – Som oprykker skal vi først og fremmest koncentrere os om at blive oppe. Det er realistisk med det hold, som vi har, siger Sebastian Gundersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top