Brandvæsen:
brandhane-16-15.jpg
Brandhanen på Søborg Hovedgadeblev ordnet og malet. Foto: Kaj Bonne.
- Borgere skal ikke være nervøse

Stor interesse for kommunens brandhaner

På Twitter blev Gladsaxe Bladet i en munter tone gjort til grin for sidste uges forsidehistorie om brandhaner. Har I virkelig ikke noget væsentligere at gå op i?
Gladsaxe Brandvæsen havde svært ved at se komikken. De havde bekymrede borgere i røret. Brandvæsenet sendte herefter et af de store køretøjer på rundkørsel, og så blev hanerne ellers både fikset og malet. Den omtalte brandhane på Søborg Hovedgade er ordnet.
For at undgå misforståelser og mistolkninger af sidste uges historie har Henrik Almind Vind, beredskabsinspektør, skrevet følgende: – Jeg vil henlede opmærksomheden på, at de par henvendelser vi har fået omkring disse brandhaner, blot har været at de trænger til maling, hvilket vi vil give dem i løbet af indeværende uge. Hvad angår funktionsduelighed af brandhanerne, er vores procedure at skylle hanen igennem for snavs (også cigaretskodder) inden slangerne monteres. Der er typisk omkring 5 bars tryk i vores brandhaner, hvorfor et par hundrede cigaretskodder ikke skal gøre borgerne nervøse for, hvor vidt vi kan få vand til at skulle vores brande.
Vi kan i hvert fald konstatere, at interessen for brandhaner ikke har været større. Se i øvrigt læserbrevssiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top