annonce
Brødre fra Bagsværd opfinder platformspil
Spil-02-15-15.jpg
Brødrene Jeppe og Martin Kirk Bonde har ladet sig inspirere af den nærliggende Hareskov og udviklet fantasispillet ”The Dwarf”. Det er et spil, som du kan downloade til din mobiltelefon. Foto: Kaj Bonne.
Jeppe og Martin Kirk Bonde har ladet sig inspirere af Hareskoven

Jeppe Kirk Bonde på 27 år er uddannet cand. merc. fra CBS og arbejder som managementkonsulent i London. Hans to år yngre bror Martin læser økonomi i St. Gallen i Schweiz og studerer sideløbende på CBS i København. Det er ikke så ofte, de er hjemme i Danmark, men når det er, så nyder de at gå direkte fra forældrenes baghave i Bagsværd og ud i Hareskoven, hvor hunden Fnuggi kan boltre sig.
Skoven og det fantasiunivers, som man kan forestille sig i den dybe ro, har inspireret de to brødre til at udvikle platformspillet ”The Dwarf”. I bedste Shu-bi-dua-stil har de undersat egnens danske navne til engelsk. Bagsværd er blevet til Sword Hills, Skovbrynet til Woodsedge og Hareskoven til Harewood, mens Farum har fået lov til at bestå, ligesom legendariske danske politikeres navne indgår som dæmoner og drager, for eksempel Stauning den Røde Drage, da disse navne fungerer godt i fantasy-genren.
Inspirationen kommer i høj grad fra ”Ringenes Herre” og dets troldeunivers. Ideen opstod langt fra Bagsværd, rent faktisk på en kaffebar i Indien for to år siden. Sidste sommerferie fik de så endelig tid til at gøre noget ved programmeringen og designet, og så var ”The Dwarf” klar til at kunne blive spillet på mobiltelefoner og tablets. I udviklingsprocessen fik brødrene også gratis hjælp fra andre innovative sjæle, der kender noget til musik, kunst, design og programmering imod, at de hjælpsomme mennesker blev opført på kreditlisten.
– Indtil videre har over 700 downloadet The Dwarf, fortæller de to brødre, mens Fnuggi stikker snuden ned i gangstiens fodspor. – Det er spil, som kan spilles af alle med to tommelfingre og lidt fantasi. Det er simpelt udført med blot en hoppe- og en slåknap. Nu håber vi, at vi kan få lidt opbakning fra hjemstavnen, så rigtig mange downloads kan få bolden til at rulle.
Udviklingen af spil er indtil videre kun en hobby for de to, men særligt Martin kunne på den lange bane tænke sig at leve af sin interesse: – For det er langt sjovere end de økonomiske modeller, jeg studerer til daglig. Modellerne virker alligevel til at være mere egnede til at simulere økonomi i en spilverden end til at komme med forudsigelser om den virkelige verden, siger Martin Kirk Bonde.


Sådan kan du spille
Hvis du har lyst til at forsøge dig med at spille, så kan det findes i Google Play butikken på mobilen ved at søge på ”The Dwarf” eller ved url:
https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.bonde.thedwarf .
– Det er gratis at spille de første ti baner, hvorefter det koster ti kroner for de næste ti baner. Der er indtil videre 30 baner i alt, men flere er planlagt hvis alt går godt, fortæller Jeppe og Martin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top