Det er forår og snart 1. maj
Derfor inviterer Enhedslisten, SF og SF-Ungdom til fælles 1. maj på Buddinge skole.

I år falder 1. maj på St. Bededag, så de fleste har fri og kan mødes fra kl. 9-12 til gratis morgenkaffe, god musik, fællessang og politiske taler af fremtrædende politikere fra de to partier.
I år samles man under parolen: Nej til social dumpning – ja til den danske model.
Kl. 9.30 taler SFs folketingskandidat Serdal Benli, 36 år. Han er kurder og kom til Danmark fra Tyrkiet som 10-årig. Barndommen tilbragte han i Værebro Park og på Bagsværd Skole, og efter gymnasiet uddannede han sig på Roskilde Universitets Center til sociolog. Han er nu ansat i Justitsministeriet. Serdal Benli er medlem af SFs landsledelse og han har tidligere været medlem af regionsrådet. Nu er han medlem af Gladsaxe byråd og byrådets 1. viceborgmester
Kl. 10.15 taler Søren Søndergaard fra Enhedslisten. Han er 59 år og medstifter af Enhedslisten, som han repræsenterede i Folketinget i 11 år. Han har også været medlem af Gladsaxe byråd i et par år, men i 2007 blev han parlamentsmedlem i EU for Folkebevægelsen imod EU. Her overlod han sin plads i parlamentet til den unge Rina Ronja Kari. Nu er han igen folketingskandidat for Enhedslisten med store muligheder for at blive valgt til en ny periode i Folketinget. Søren Søndergård er oprindelig uddannet som svejser og skibsbygger på B & W.
Kl. 11.00 uddeles Gladsaxe venstrefløjs ytringsfrihedspris til tidligere efterretningsofficer Anders Kærgaard.
Den gode musik og den gode stemning sørger ”Det Blå Guld” som sædvanligt for.
På Enhedslisten, SF og SF-Ungdoms vegne
Gunnar Svendsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top