DM-medaljer til Foxy Cheerleaders
Foxy-Stars.jpg
Glade Gladsaxe-piger fra Foxy Cheerleaders fik både pokal og hængt medalje om halsen. Foto: Privat.
Der var både sølv og bronze til Gladsaxe-pigerne

Der var ekstra fart på pomponerne og medaljer til alle hold hos Gladsaxes lokale cheerleadingklub Foxy Cheerleaders til DM i lørdags i Randers.
Klubben stillede op med fire hold i seks forskellige kategorier. Alle udøvere fik en medalje med hjem. Foxys helt nye Peewee B-hold (7 til 11 år) vandt bronze. Peewee A-holdet, der er Foxys lukkede elitehold, vandt sølv kun decimaler fra at tage guldet. Juniorholdet, der også primært består af nye udøvere mellem 12 og 15 år, vandt sølv, og Foxys nyopstartede seniorhold (+16 år) tog også sølv. I group stunt-kategorien fik Foxys seniorhold en flot fjerdeplads ud af 10 deltagende hold. Derudover var Foxy Cheerleaders nomineret til årets klub, Julie Danielsen var nomineret til årets junior udøver og Ida Marie Spiegelhauer var nomineret til årets senior udøver.
Så det var 70 glade cheerleadere fra Gladsaxe, der tog bussen hjem fra Randers lørdag aften og blev modtaget kl. 02.00 om natten af stolte forældre foran Gladsaxe Hallen. Anette Pedersen, træner i Foxy Cheerleaders siden 2009, er meget tilfreds med de flotte placeringer: – Det gik ud over al forventning. Alle har trænet rigtig hårdt til DM, og det er dejligt at se det hårde arbejde bære frugt. Den næste konkurrence er Summercup, som afholdes på hjemmebane den 6. juni i Gladsaxe Hallen, hvor Gladsaxe Kommune og Foxy er værter.
Cheerleading er en blanding af springgymnastik, akrobatik og rytmisk dans. I 2014 blev Cheerleading anerkendt som en officiel sportsgren af Danmarks Idrætsforbund. Foxy Cheerleaders holder til i Gyngemosehallen og er for alle drenge og piger fra 7 år og op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top