annonce
En kunstkrukke af de store
Planteskole-01-08-13.jpg
Kunstmaleren Sunny Asemota kommer og maler krukker. På Foto: Kaj Bonne.
Maleren Sunny Asemota dekorerer krukker

Den 11. og 12. april, når foråret er i sin verden, kommer kunsten ud i det grønne, når maleren Sunny Ademota dekorerer krukker på Aldershvile Planteskole på Bagsværdvej 194.
– Folk kan gå rundt og se på planter, imens jeg maler krukker – både små og store. Det er tredje gang, at jeg er på Aldershvile Planteskole, så det er ved at blive en tradition, fortæller kunstmaleren.
Publikum kan bestille krukkerne, særligt populært er de kæmpekrukker, som Sunny Asemota giver sit personlige touch. Men krukkerne kan bestilles i alle størrelser.
Aldershvile Planteskole har også nogle af Asemotas malerier hængende, og planteskolens gaffeltruck er dekoret med katte af kunstneren, der har en dansk mor og en nigeriansk far.
– Kunstmaler er blevet mit lod i livet, og jeg kan godt lide, at kunsten ikke kun optræder på det flade lærred. Og så kan jeg også godt lide, at kunsten kan bruges, fortæller kunstmaleren, der har sit værksted på Laurentsvej 16. Her er man velkommen til at besøge Sunny Asemota, som blandt andet er kendt for at have dekoreret flere busser på Bornholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top