Evnerne skal demonstreres
Forårsopvisning i GIF-Gymnastik

Gladsaxe Idræts Forenings gymnastikafdeling holder igen i år deres årlige opvisning i Gladsaxe Idrætshal på Vandtårnsvej. Opvisningen foregår lørdag den 9. maj fra kl 11.00, hvor en del af foreningens mange hold viser, hvad de har lært i vinterens løb.
Ved opvisningen er det muligt at se alsidig gymnastik fra de helt små børn til de dygtige konkurrencegymnaster samt motionsgymnastik og gymnastic dance.
Gerlev Efterskole, kommer på besøg for at vise, hvad de har lært i løbet af deres år på efterskolen.

200 på venteliste
Gymnastikafdelingens ca. 1.400 medlemmer er fordelt på mere end 60 hold. Selv om antallet af hold er blevet udvidet i denne sæson, så er der ca. 200 på venteliste til de forskellige hold, primært børneholdene.
De mange hold træner til dagligt på kommunens skoler, Gladsaxe Idrætshal 2 samt i Gyngemosehallen. Endvidere har det været nødvendigt at leje ekstra haltid på Blågård Seminarium, da der ikke er hal-tid nok til rådighed.
I år har budt på nye aktiviteter som lørdagstons (for større børn) og familieaktivitetsdag (for mindre børn med forældre). Begge aktiviteter afholdes i Gyngemosehallen månedligt både for medlemmer og ikke-medlemmer.
Der sælges billetter til opvisningen fredag den 8. maj mellem kl 16.00 og kl 18.00 samt lørdag den 9. maj fra kl 9.00 i forhallen i Gladsaxe Idrætshal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top