Farvel til øjenbæ
Humlehytten-18-15.jpg
Kommunen har netop modtaget et projekt, der skal opføres på grunden, hvor Humlehuset holdt til i en del år. Foreløbig er det meste af beplantningen fjernet. Foto: Kaj Bonne.
Humlehuset væk

Gladsaxe Kommune er i løbet af få uger blevet en lidt pænere kommune at bo i. For de to værste rædsler rent bygningsmæssigt er på vej væk.
Først kom projektet, der betyder at den gamle Søborg Bodega skal rives ned – sammen med den store hvide bygning, der ligger ved siden af. Beboerne i den hvide bygning skal dog først være ud af lejlighederne 1. maj.
Om det nye projekt med 53 lejligheder bliver en fryd for øjet er jo en smagssag.
Og pludselig begyndte der at ske ting og sager i det gamle ”Humlehuset”, der ligger på Søborg Hovedgade ud for Vandtårnsvej.
I torsdags og fredags blev der fjernet træer og ukrudt til den store guldmedalje, så nu skal selve huset væk.
-Vi har netop modtaget et projekt, som vi nu skal se, fortæller Morten Hvidtfeldt Løje Hansen fra kommunens byggesagsafdeling.
For nogle uger siden opstod der brand i Søborg Bodega en søndag aften. Det gik ud over taget, der siden har været dækket til for at undgå skader, der kunne medføre nedstyrtning.
I den forgangne uge måtte brandvæsenet igen i aktion. Denne gang var der ild i noget affald bag bygningen, men ilden kom hurtigt under kontrol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top