Filialdirektør runder 50 år
Arbejdernes Landsbanks filialdirektør i Gladsaxe, Niels Lund Sørensen, fylder 50 år torsdag den 30. april

. Det markeres med en reception i filialen på selve dagen kl. 15 -17 – alle er velkomne.
Niels Lund Sørensen har været i Arbejdernes Landsbank i hele sin snart 30-årige karriere. Han begyndte på Enghave Plads, og siden har han været i forskellige filialer i og omkring København. De seneste 5 år har han stået i spidsen for Gladsaxe-filialen på Søborg Hovedgade 193.
”Selv efter næsten 30 år i jobbet synes jeg stadig, at det er spændende. Jeg er stolt af at arbejde i en bank med sunde værdier, og samarbejdet med kunder og kolleger udfordrer mig hver dag. Det er især kontakten med erhvervskunder og foreningskunder, der gør, at hver dag er forskellig,” siger Niels Lund Sørensen.
Ved siden af arbejdet i Arbejdernes Landsbank er han kasserer i Handelsforeningen for Søborg og Omegn og revisor i Gladsaxe Håndværkerforening. Han er også med i bestyrelsen i sin egen andelsboligforening på Frederiksberg, hvor han bor.
Privat er han gift på 22. år og har to store piger på 17 og 20 år. Fritiden bruger han bl.a. på fiskeri og på storbyrejser med familien. Han vender jævnligt tilbage til Berlin, men sidste rejsemål var Amsterdam i påsken.

al-bank
Niels Lund Sørensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top