Frisørfaget lå i blodet
Frisør-Zolnavej-18-15.jpg
Elise Zejneli var blot 18 år, da hun besluttede sig for at blive selvstændig. Den 2. maj har hun haft Salon Kennedy på Kildebakke Torv i 10 år. Foto: Kaj Bonne.
Elisa Zejneli gik sin mor i bedene

Det hører til sjældenhederne, at en 28-årig har ti års jubilæum som selvstændig. Ikke desto mindre er det tilfældet for Elisa Zejneli. I 2005 overtog hun Salon Kennedy på torvet foran Kildebakke Station. Interessen for frisørfaget kommer ikke fra fremmede, for Elias mor har også egen salon:
– Jeg begyndte som frisør hos min mor, der har Hairdesign i Vangede. Jeg fik hurtigt lyst til at starte for mig selv, men det var utrolig hårdt i starten, for folk skulle lige kigge mig an, fordi de syntes, at jeg var så ung, fortæller
Elisa Zejneli. I dag har hun en stor og fast kundekreds i salonen, som hun driver sammen med sin mand Gio. Begge er uddannet til at ordne frisuren hos både mænd og kvinder, og man kan både bestille tid og komme ind fra gaden.
Der er reception på jubilæumsdagen lørdag den 2. maj kl. 13 til 15 på adressen Solnavej 67.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top