Sejr til Gladsaxe-Hero
Gladsaxe-Hero har haft trange tider i serie 1, hvor der har været mange nederlag siden en forrygende start på turneringen i 2014

Men i lørdags kom der endelig en opmuntring med en sejr på 2-0. Det var mod Farum, der før kampen lå lidt bedre placeret end Gladsaxe-Hero. De tre point betyder, at Gladsaxe-Hero med en sejr over Værebro på lørdag i Bagsværd kan komme over nedrykningsstregen.
Værebro var senest i kamp mod naboermne fra AB, og det endte med ens ejr på 6-4 til AB, der lige som Værebro er med i kampen om at avancere til sjællandsserien.
Bagsværds senior 1 i serie 2 mødte B77 Rødovre i forårets første kamp, og at det var forårets første kamp bar spillet tydeligt præg af. De første 35 minutter blev der ikke spillet meget fodbold af nogen af holdene. B77 var dog klart dominerende i denne del af kampen, B77 kom også foran 1 – 0 på et straffespark begået af Bagsværds Rasmus ”Ralle” Rasmussen. Forinden havde B77`s målmand haft en stor redning på et godt Bagsværd forsøg. Herefter kom Bagsværd mere med i kampen, og overtog en del af spillet uden at det på nogen måde blev prangende. Bagsværd havde også efter pausen det meste af spillet, men fik ikke scoret på sine chancer. B77 kunne derfor til sidst i kampen score til slutresultatet 0 – 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top