annonce
Gladsaxe HG med gyldne lokker
Gladsaxe-HG-med-gyldne-lokker.jpeg.jpg
Gladsaxe HGs damehold er klar til 2. division. Flere af klubbens erfarne profiler stopper dog før næste sæson. Det samme gør træner Morten Petersson, der ses yderst til højre i bagerste række. Foto: Privat.
Håndboldklubbens damer er klar til 2. division

Gladsaxe HGs håndbolddamer havde tid til at vænne sig til tanken om, at de – uanset resultaterne af de to sidste kampe i 3. division – ville avancere til 2. division. Først blev HGerne besejret af HUK med 22-19, og i forrige weekend tabte Gladsaxe HG hjemme med 16-17 til Hillerød. Det kunne dog ikke spolere sejrsfesten. Pigerne og træner Morten Petersson kunne efter kampen iføre sig guldlokker og lade champagnen springe. Senere på aftenen havde pigerne og trænerteam oprykningsmiddag på Want2bowl i Taastrup.
Flere af Gladsaxe HGs rutinerede profiler holder op efter denne sæson, og det samme gør Morten Petersson. I nær fremtid skal ”boet” gøres op, men fra nærmeste hold er der hjælp at hente. Gladsaxe HG har et særdeles talentfuldt U18-hold, der fører deres pulje i 1. division.
Også ABs damehold kan rykke op i 2. division. Med en sejr i sidste runde på 26-23 over Team NH i Allinge på Bornholm, erobrede AB andenpladsen efter Gladsaxe HG. AB skal nu op i to knald-eller-fald-kampe mod Amager SK, der blev nr. 2 i den anden 3. divisionspulje. Den første kamp blev spillet i påsken på Amager (efter redaktionens slutning). Der er returkamp i AB-hallen i aften. Træner Thomas Gundersen var umiddelbart tilfreds med at have fordel af hjemmebane i den sidste kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top