Gladsaxe Skole er ikke
Kære Trine Græse

Jeg kan med harme læse resultatet af BUUs vedtagelse omkring, at Gladsaxe Skole endnu engang skal rumme 4 spor på trods af, at det er en 3-sporet skole, der ikke har faciliteter til at rumme alle disse børn.
Jeg mener, klart at I politikere, som stemmer for sådan en vedtagelse, har et problem. Det kan ikke være rigtigt, at det skal gå ud over de børn, som allerede går på skolen.
Indskolingshuset rummer seks og ikke otte klasser, som I forventer at putte ned over hovedet på os forældre. Hvor skal de indskolingsbørn, som der ikke er plads til være?
Hvis man påtænker, at lade det gå ud over SFO- eller klublokaler, så er der ikke noget at give af.
Hvis I har tænkt at flytte indskolingsbørn til andre gange, ligesom man var nødsaget til i år, så giver det et brud på årgangen for de børn, som er væk fra indskolingshuset og resten af deres årgang. Hvad er egentlig ideen med et indskolingshus, hvis ikke det skal bruges til (alle) indskolingsbørn?
For slet ikke at nævne idrætsfaciliteterne, eller mangel på samme. I 2011 da skolerne blev slået sammen, blev vi lovet bedre rammer. Intet er sket.
Vi er pt. 750 elever, der skal dele gymnastiksal på størrelse med en badmintonbane og med jeres ”fantastiske” planlægning snart 775 elever om samme.
Det er bare ikke godt nok! Hvad er det egentlig vores skattekroner går til, hvis I ikke kan tilbyde vores børn ordentlige rammer?
Hvad siger prognosen for næste år – hvor mange årgang 2009-børn påtænkes installeret på Gladsaxe Skole?
Jeg ser frem til en uddybning fra dig.
De nuværende vilkår skaber en dårlig stemning blandt forældre og børn.
Mette Holm-Hansen
Alsikemarken 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top