Havefolk trak ud i solen
Planteskolen-01-16-15.jpg
Sunny Asemota var i hopla i det strålende solskin, da han dekorerede krukker i sprudlende Foto: Kaj Bonne.
Perfekt timing af festival på planteskole

Man skulle næsten tro, at Aldershvile Planteskole havde været i forbindelse med de højere magter forud for årets kameliafestival i weekenden. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og temperaturen nærmede sig næsten 20 grader lørdag.
Der var da også et usædvanligt stort rykind. Havefolket skulle købe ind. Der var nok at kaste sig over. Ud over de flere end 100 forskellige kamelia-sorter, så duftede krydderurterne så vidunderligt, at man straks havde lyst til at sætte gang i et lejrbål. Kunderne fik gode råd af kameliaeksperter om dyrkning og valg af sorter.
Kunstneren Sunny Asemota malede også krukker i år, som folk kunne bestille. Når de så havde været en tur igennem den store planteskole, stod Sunny parat med en improvisationsmalet krukke til dem. Hvis de da ikke købte en af de krukker, som han allerede havde dekoreret.
Sunny Asemota kan lidt af hvert. Sammen med skuespiller og filminstruktør Hella Joof indbyder han atter i år politikerne til sommerfugleterapi på Bornholm i forbindelse med folkemødet den 11.-14 juni: – Politikerne trænger til at stresse af, og det kan vi hjælpe dem med, smilede Sunny, mens han lagde endnu et penselstrøg på en krukke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top