Hele Gymnasiet i ZOO
Zoo-billede-til-side-3.jpg
Eleverne fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium hyggede sig i det gode forårsvejr. Foto: Privat.
Bagsværd Kostskole og Gymnasium så på dyr

På årets første rigtig lune og solskinsrige forårsdag i fredags var alle elever og lærere fra gymnasieafdelingen på Bagsværd Kostskole og Gymnasium i Zoologisk have. Læreren havde i samarbejde med skoletjenesten tilrettelagt et meget spændende program hvor alle klasser. Ud over at se dyrene og de mange flotte anlæg, deltage i fire forskellige aktiviteter i løbet af dagen. For eksempel skulle nogle bestemme fadderskab hos chimpanser, andre skulle lave populationsbestemmelse, atter andre hørte digte om dyr i litteraturen, eller lavede adfærdsobservationer af forskellige dyr. ZOOs skoletjeneste havde også sørget for, at blandt andre holdt dyrlægen i ZOO et rigtigt spændende foredrag, ligesom vi hørte om berigelse af dyrene, og indsamling af æg fra de truede søpapegøjer på Færøerne.
Baggrunden for arrangementet er at Bagsværd Kostskole og Gymnasium modtog DTU Hempelfondens pris på 100.000 for sin indsats på det naturvidenskabelige område. Prisen skal anvendes til både en event og til naturvidenskabeligt udstyr. Tidligere har vi i samme forbindelse haft DTU på besøg, hvor de lavede et flot show kemi og krudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top