Kidz & Teenz fortsætter
Dortes-Børnetøj-17-15.jpg
En tilfreds kunde ville med en buket blomster sige tak til Dorte Petersen for den tid, der var gået. Men nu blev det i stedet til en lykønskningsbuket. Foto: Kaj Bonne.
Ny forretningsmodel puster nyt liv i butikken

Skiltene med ”ophørsudsalg” har i længere tid præget ruderne hos Kidz&Teenz på Søborg Hovedgade 119. Men nu er de pillet ned. Butikken fortsætter.
-Det er en rigtig stor glæde for mig og mine medarbejdere, at jeg har fået mulighed for at videreføre min butik Kidz & Teenz 0-16 år.
Årsagen til at det er blevet til en ny mulighed, er at vi knytter en Web-shop til den fysiske butik, og det er blevet muligt på baggrund af hjælp fra partnere der har kendskab til at igangsætte det, fortæller Dote Petersen fra Kidz&Teenz.
-Det var en svær beslutning jeg traf, da jeg valgte at køre ophør, men på det tidspunkt kunne jeg ikke se andre muligheder, blandt andet på grund af personlige årsager. Det har været helt fantastisk med alle de positive tilkendegivelser jeg/vi hos Kidz & Teenz har fået af jer kunder, det har også været hårdt, forstået på den måde at jeg troede, at det skulle slutte her til maj.
Der har været rigtig mange af jer kunder, som har givet udtryk for, at I vil tænke mere over at støtte lokalbutikkerne. Tak for det.
Desuden er der dukket nye kunder op, som også har vist en positiv holdning, til det vi står for, siger Dorte Petersen
– Vi glæder os til at se jer rigtig mange gange i butikken. Vi bevarer selvfølgelig det prisniveau, som vi har nu. Herudover kommer der også nye mærker ind på sigt.
På Facebook melder vi ud, når Web- shoppen er kommet i gang.
Like os gerne der, på KIDZ & TEENZ, så kommer der opdateringer løbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top