Landsindsamling gav 35 mio. kr.
Kræftens Bekæmpelse har samlet ind i 30 år

Igen i år kan Kræftens Bekæmpelse fejre en succesfuld landsindsamling, som her i 2015 har stort set nået samme højde som rekorden fra sidste år på 34,6 millioner kr. Det samlede resultat for indsamlingen i Gladsaxe lyder på 196.954 kr., og vi har haft hjælp af mere end 150 frivillige indsamlere, fordelt på fire indsamlingssteder i kommunen.
Søndag den 12. april gik 28.500 frivillige indsamlere på gaden i forbindelse med Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. I år fejrer indsamlingen 30 års fødselsdag og kan glæde sig over, at frivillige siden 1986 har gået, hvad der svarer til 47 gange rundt om jorden og indsamlet mere end 680 mio. kr. til kampen mod kræft.

I Gladsaxe er opbakningen til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling altid stor. Det fortæller Peter Skou, der er formand for lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse i Gladsaxe: Det er overvældende at opleve, hvor mange der bakker op om indsamlingen. Uanset hvem der går på gaden, og hvem vi møder derude, er den gode stemning altid forrest – sammen med viljen til at kæmpe for den gode sag, siger Peter Skou, formand for Kræftens Bekæmpelse Gladsaxe Lokalforening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top