Målløst lokalopgør
Værebro og Gladsaxe-Hero spillede 0-0

Spændingen er intens i serie 1, og den blev ikke mindre, da VB 1968 (Værebro) og Gladsaxe-Hero mødtes i lørdags. Det endte med 0-0, og det betyder, at VB 1968 med 28 point stadig er med i oprykningskampen, mens Gladsaxe-Hero med 23 point er lige under nedrykningsstregen.
Værebro skal lørdag på udebane mod topholdet fra Værløse, mens Gladsaxe-Hero fredag 1. maj tager imod Blovstrød.

Tenniscifre
I serie 2 var der anderledes gang i målscoringen, da Bagsværd tog til Vallensbæk og vandt med 6-0
-Kampen blev spillet på en kunststofbane, og det passer godt til vores, siger Bagsværdtræner Flemming Bockelund.
– Bagsværd dominerede hele kampen, og var ved pausen foran med 4 – 0. 2 halvleg bød på yderligere to mål til Bagsværd. Målscorerne var Jesper Merved, Renè Sørensen og Viktor Bonø med hver to mål. Ud over en enkelt chance i første halvleg, som keeper Daniel ”D” Andersen tog sig sikkert af, formåede Vallensbæk ikke at true Bagsværds mål.
-Vi kom med den helt rigtige reaktion på sidste uges 0 – 2 nederlag til B77. Vi var glade for at få gang i målscoren og samtidig holde nullet. Yderligere var det positivt for os, at det var vores tre offensivspillere, som alle scorede. Vi har i den første uge af maj 3 turneringskampe, disse kampe bliver afgørende for, om vi skal kigge op af eller ned af i tabellen. Vi har dog med lørdagens kamp, skabt det bedst mulige udgangspunkt for resten af sæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top