Magert påskeudbytte for AB
AB Gladsaxe er pludselig tæt på nedrykningsstregen

Der var i bogstavelig forstand ugler i mosen, da AB Gladsaxe skærtorsdag drog over på den anden side af Utterslev Mose til naboopgør mod Brønshøj Boldklub i Tingbjerg Idrætspark.
Bundkampen var spændingsmættet og endte 1-1. AB kom foran efter blot tre minutter på hovedstød af Nichlas Rohde. Kort før pausen burde AB være kommet på 2-0, men en stor chance blev ikke udnyttet. I stedet fik Brønshøj vinden i ryggen i 2. halvleg. Det gav flere store muligheder, men Jannich Storch reddede godt for sig, indtil få minutter før tid, da Brønshøj udlignede. 20 minutter før slut var hjemmeholdet ellers blevet reduceret til ti mand, da Mads Gabel blev udvist for at sparke ud efter Kristian Uth.
2. påskedag skulle AB Gladsaxe så følge op på pointet fra Tingbjerg i hjemmekampen mod AC Horsens. ”Den Gule Fare” er kommet stærkt tilbage efter en længere pointkrise i slutningen af efteråret, og den tendens fortsatte i Gladsaxe, hvor hjemmeholdet blev besejret med 3-0.
Efter 0-0 ved pausen gik det helt galt for hjemmeholdet i 2. halvleg. Det havde formentlig en stor betydning, at den rutinerede forsvarsspiller Nicolai Høgh blev skadet under opvarmningen, for der manglede i den grad opbakning inde foran mål i de sidste 45 minutter. Alle tre Horsens-scoringer kom efter indlæg fra fløjene.
ABs næste kamp i NordicBet Ligaen er på søndag den 12. april, hvor Skive IK kommer på besøg i Gladsaxe. Kampstart kl. 15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top