Milliardprojekt går i gang
Tobaksbyen-Bygning-H.jpg
Der kommer cafeer og butikker tæt på Ringvejen. Foto: Illustration: Privat.
Tobaksbyen begynder at sælge boliger i denne måned

Det tager et stykke tid før de første boliger står klar. Men allerede i denne måned går salget af de første 32 boliger i Tobaksbyen i gang. Det drejer sig om 16 rækkehuse og 16 ejerlejligheder i den del af Tobaksbyen, der nu er døbt om til Tobakshaven.
Den samlede projekt sum er på over to milliarder kroner, og der bliver flere end 300 boliger samt plads til kontorer, domiciler, detail, dagligvareforretning, fastfood, cafeer og serviceerhverv.
”Målet er at skabe et arkitektonisk spændende og varieret sted, hvor både privatpersoner og erhvervsliv kan blomstre, ” siger direktør Anders Mayland fra Maycon ejendomsudvikling, der står for projektet.
Tobaksbyen kommer til at bestå af de eksisterende bevaringsværdige bygninger, der omdannes til henholdsvis bolig og erhverv i en ligelig fordeling samt en række nye bygninger.
Ambitionen fra bygherrens side er at skabe en bydel, der emmer af autentisk charme og samtidig tilbyder de optimale rammer for et sundt og aktivt familie-, fritids- og erhvervsliv.

1 kommentar om “Milliardprojekt går i gang”

  1. Kim M siger:

    Bare man nu husker at fortælle hvilke naboer der flytter ind………(hvor der er skrevet kontrakt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top