annonce
Nemmere at tanke brint
Brinttankstation.jpg
Helle Dahlgren Skov, retaildirektør hos Q8, og Klima-, Energi- og Bygningsminister Rasmus Helveg Petersen under åbningen af brintstationen på Dynamovej. Foto: Privat.
Minister åbner brintstation på Dynamovej

Nettet af brintstationer breder sig over hele Danmark for at imødekomme danskernes øgede behov for at køre i miljørigtige biler. På Dynamovej åbnede den første brintstation, da Klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen indviede den. Bag stationen står Q8, H2 Logic og Air Liquide.
Bor eller arbejder man i Gladsaxe og omegn, bliver det nu nemmere at tanke brint på sin bil. H2 Logic, der er førende producent af brintstationer,. Det sker som led i en større etablering af brintstationer i hele Danmark.
– Vi er i øjeblikket ved at etablere et større netværk af brintstationer i Danmark. Vores mål er, at 50 procent af danskerne skal have mindre end 15 kilometer til den nærmeste brintstation, så vi gør det så nemt at tanke brint som muligt. Vi er derfor i gang med at åbne brintstationer i flere større byer rundt om i landet, så infrastrukturen forbedres og kan bane vej for flere brintbiler i Danmark, udtaler Jacob Krogsgaard, adm. direktør i H2 Logic.
– I Q8 vil vi gerne være kendt for at udvise omtanke – både for vores kunder, vores medarbejdere og ikke mindst verden omkring os. Vi følger derfor nøje med i udviklingen af klimavenlige brændstoffer, og der er ingen tvivl om, at fremtiden i højere grad går mod grønnere alternativer som eksempelvis brint. Vi vil gerne være med til at bane vejen. Derfor har vi indgået dette samarbejde med H2 Logic. Stationen kommer til at ligge på vores grund ved siden af vores nuværende servicestation, så man kan tanke brint og benzin samme sted,” lyder det fra Helle Dahlgren Skov, retaildirektør hos Q8.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top