Nu kan 3-årige spille tennis
Grusset er klar hos Bagsværd Tennis Klub

Bagsværd Tennis Klub (BTK) har endnu engang udvidet aktiviteterne, når banerne åbnes nu på søndag den 19. april kl. 10. Alle er velkomne til at kigge forbi og se og høre mere om padeltennis, racketlon og familietennis. BTK giver morgenmaden og kaffen i klubhuset, der ligger ved Bagsværd Stadion bag benzintanken på Bagsværd Hovedgade.
– Tennisspillet har udviklet sig meget igennem de seneste år og er blevet meget mere tilgængeligt for alle. Uanset om man er tre år gammel eller er en voksen, der aldrig har prøvet at spille før, har BTK et målrettet tilbud til netop den gruppe, fortæller Mads Bojsen fra BTK.
Især familier med børn helt ned til 3-års alderen har et supertilbud med konceptet ”familietennis”, hvor alle familiens medlemmer kan spille sammen – og samtidigt – og blive udfordret på sit eget niveau. Ungerne elsker at spille med mor eller far, der så slipper for en tur i fitnesscentret.
BTK tilbyder et familiemedlemsskab til alle familiens medlemmer til et lavt kontingent.
Der er naturligvis også tilbud til turneringsspillerne, hvor klubbens 1. hold går efter at vinde Sjællandsserien.
I løbet af de seneste sæsoner har BTK udvidet repertoiret. I 2014 blev racketlon introduceret i klubben, og der er blevet trænet flittigt lige siden i disciplinen der kan betragtes som ”ketchersportens triatlon”, hvor der dystes i bordtennis, badminton, squash og tennis.
BTK havde for eksempel hele otte spillere med til DM i racketlon i december og vandt to danmarksmesterskaber.
BTK glæder sig til at introducere det populære spil padeltennis for klubbens medlemmer i 2015. Klubben har sørget for at have uddannede trænere klar til at lære alle interesserede at spille padeltennis, der groft sagt er en kombination af squash og tennis. Og det er brandsjovt, lover Mads Bojsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top