annonce
Nu ryger ruinen
Ruin-15-15.jpg
Det er for at forhindre nedstyrtning på gaden, at overetagen er dækket til, selv om det hele meget snart skal fjernes. Foto: Kaj Bonne.
Kommunen har givet nedrivningstilladelse

I mandags blev der givet tilladelse til nedrivning af bygningen over for Søborg Kirke, og det ventes at arbejdet går i gang midt i april.
I første omgang gælder det bygningen, der tidligere husede Søborg Bodega. Efter 1. maj kan man så gå i gang med nedrivningen af den hvide bygning ved siden af, for her skal de nuværende lejere først være 1. maj.
I begyndelsen af marts var Søborg bodegabygningen ved at futte af. Men branden blev opdaget og slukket, så der kun skete skader på 1. salen.
Senere blev 1. salen overdækket, og det kan virke lidt grotesk, når det hele nu skal fjernes.
-Men det er af sikkerhedshensyn, så vi ikke risikerer at forbipasserende kommer til skade, fortæller byggesagsbehandler Morten Hvidtfeldt fra Gladsaxe Kommune.

1 kommentar om “Nu ryger ruinen”

  1. CITGibbons siger:

    Det var i min ungdom et nydeligt hus,har ikke veret bosat i Soborg i mange aar,men min familie er stadig bosat der,og ligeledes mine foreldre,mor var gammel Soborg genser,saa for mig var det bestemt nodvendigt at rive denne bygning ned,saa den didste aar,og forandringer vil der altid blive,,men please behold noget,saa jeg kan genkende mit Soborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top