annonce
Postkassetyve på spil i Gladsaxe
Postkasse-01-15-15.jpg
Efter hærværket mod postkassen på Gammelmosevej 264 blev der hurtig. Foto: Kaj Bonne.
Flere postkasser brudt op i Søborg og Bagsværd

En læser fra Bagsværd fik sig noget af en overraskelse. Han postede et brev, der gik direkte igennem kassen og endte på jorden.
Det viste sig, at flere postkasser i 2880 Bagsværd og 2860 Søborg i sidste uge havde været brudt op, formentlig fordi tyvene har været på jagt efter værdier. Post Danmark har fået indrapporteret hærværk mod postkasserne på Kiplings Allé i Søborg, samt Bagsværd Station, Bagsværd Torv og Gammelmosevej 264, alle i Bagsværd. Hærværket blev blandt andet opdaget i forbindelse med tømning af postkasserne. Postkasserne er nu ved at blive repareret, så der igen kan sendes breve fra dem.
– Hærværket og tyveriet mod vores røde postkasser er en meget alvorlig sag, som vi naturligvis anmelder til politiet. Det der gør os mest kede af det, er de kunder, som risikerer ikke at modtage deres post. Hvis vi eller politiet i den kommende tid finder stjålen post, sørger vi naturligvis for, at den kommer frem til rette modtager, siger postmester Gitte Johansen.
– Hvis man har lagt et brev i postkassen i den mellemliggende periode, er det en god ide at rette henvendelse til modtageren og høre, om det er kommet frem, siger Gitte Johansen, og opfordrer samtidig borgere, der har set eller ser noget mistænkeligt, til at kontakte politiet.
Man kan efterlyse sin post på www.postdanmark.dk under ’Kundeservice’ eller på posthuset. Man kan også kontakte Post Danmarks Kundeservice på 70 70 70 30.

1 kommentar om “Postkassetyve på spil i Gladsaxe”

  1. Henrik Prætorius siger:

    Ang. Postkassetyve på spil i Gladsaxe:

    Det ville være godt, hvis Post Danmark kan oplyse i hvilket tidsrum hærværket er sket. F.eks. mellem hvilke tømningsdatoer det er sket?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top