Rappere rykkede
Nordea-18-15.jpg
De seks elever og deres to lærere modtog de rare penge, og så var der lige en ordentlig omgang slik, så de to, der ikke kunne nå at komme med, også mærkede, at det var en festdag. Foto: Kaj Bonne.
7. d fra Enghavegård lavede hip hop sang

”Kender du det” af Søren Kragh Jakobsen blev et megahit, da den kom frem i 1975 og mange nynnede med på ”Mona, Mona”. Sangen beskrev hvor svært det kan være at være teenager og få kæreste.
Noget i den stil krydret med lidt mere har 7. d på Enghavegård Skole lavet en hip hop sang om, og det kunne de bl.a. fordi de fik økonomisk opbakning fra Nordea Fonden. I forrige uge var seks af eleverne fra klassen på besøg i Nordeas afdeling på Søborg Hovedgade, hvor filialdirektør Lisbeth List overrakte en check på 7.500 til projektet.
Eleverne skrev hver et fers om nogle af de mest aktuelle emner. Det kunne være venner, det at være ung og ytringsfrihed. Det hele blev så kædet sammen af et kort refræn.
Da sangen var færdig blev den præsenteret på skolen, og det var ret så grænseoverskridende for nogle af eleverne pludselig at stå på en scene, men når man først er i gang er det ikke så slemt.
Jesper Wildmand fra MC Ejnar var inde over projektet, så det blev ekstra godt producere, da eleverne var i studiet.

1 kommentar om “Rappere rykkede”

  1. Yrsa Olsen siger:

    Det var godt gået 7.d. Melodien er jo dejlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top