Så er ro-sæsonen i gang
Standerhejsning-01-14-15.jpg
Borgmester Karin Søjberg Holst havde fornøjelsen af at døbe single sculleren, mens klubformand Mikael Espersen og de øvrige fremmødte så på. Foto: Kaj Bonne.
Tre nye både til Bagsværd Roklub

Vejrguderne var i godt humør, da Bagsværd Roklub holdt standerhejsning for at markere åbningen på den nye sæson.
Og klubben kunne glæde sig over tre nye både, der skulle døbes. Det blev nu kun til en dåb, for to af bådene var taget med til en træningslejr i Tyskland, så de må døbes ved en senere lejlighed.
Borgmester Karin Søjberg Holst var den eneste, der fik æren af at døbe en båd. Det var en single sculler, der fik et navn fra den nordiske mytologi – nemlig Thor.
I klubben har mans elv skaffet en god portion penge via salg af kalendere, og de bedste sælgere blev belønnet med flotte gaver.
Sognepræst Lærke Vaar Wiene fra Bagsværd Kirke gav en søforklaring af den sjove slags. Hun var blevet bedt om at finde ud af, om man døber eller navngiver en båd. Og da hendes kendskab til rosport er noget nær ikkeeksisterende havde hun haft travlt med at tjekke tingene. Provsten – der selv er roer – fortalte, at det er i orden at døbe både. Lærke Vaar Wiene havde undervejs fundet ud af, at roere i hvert fald ikke sejler – de ror. Og det er en god ting at have styr på kunne man fornemme på tilhørerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top