annonce
Sæsonåbning af Træningshaven
Træningshaven-02-14-15.jpg
Der var pænt fremmøde til sæsonåbningen af Træningshaven, da der skulle findes påskeæg rundt om i haven. Trine Græse (nr. 2 fra venstre), formand for Seniorudvalget (A), var med til at lede. Foto: Kaj Bonne.
Frivillige står klar til at hjælpe med genoptræning

Denne torsdag formiddag regnede det blidt fra oven, lige indtil Træningshavens sæsonåbning begyndte. Som en åbenbaring stoppede regnen, uden at de 40 fremmødte ved Træningscenter Gladsaxe måtte udføre en regndans.
Marelis Petersen, afdelingsleder ved den ambulante genoptræning i Søborg bød velkommen. I år havde man sluppet kreativiteten løs og strikket og hæklet forskellige småting, som var blevet sat rundt om i haven: – Der er også gemt påskeæg i haven.
Seniorudvalgets formand Trine Græse (A) glædede sig over det pæne fremmøde og så frem til, at der nu er lavet en ordning, så der hver tirsdag og torsdag fra kl. 11.30 og i en time frem er frivillige til at hjælpe med genoptræningen, så de ældre ikke behøver at mangle instruktion til at bruge redskaberne: – Træningshaven er et rart sted at opholde sig, og nu bliver det endnu mere oplagt at benytte havens tilbud.
I øjeblikket er tre frivillige tilknyttet Træningshaven. Anny Vestergaard er en af de tre, og hver tirsdag og torsdag vil mindst to frivillige være behjælpelige: – Men vi kan godt bruge endnu flere frivillige. Meningen er, at flere og flere kommer her. Hvis man slår sig sammen i grupper, kan man lave faste aftaler og få det socialt samvær til kaffen bagefter.
Efter velkomsttalerne blev redskaberne brugt flittigt samtidig med, at påskeæggene blev fundet. Herefter var der kaffe og snak.

Træningshaven 01 14-15
En af de ældre prøvede et af redskaberbe i træningshaven på Søborg Hovedgade 190. En af de ansatte på Træningscenter Gladsaxe var bisidder.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top