Scenekunst på skoleskemaet
teater.jpg
De mange fremmødte havde forberedt sig godt til forestillingen, som tilsyneladende gjorde et stort indtryk. Foto: Privat.
Gladsaxes unge blev inviteret i teatret for at se ”Kvinde kend din krop”

Filiorum og Kosmodrom bød forrige mandag skoleelever velkommen i teatret. Filiorum har i samarbejde med Kosmodrom og Mungo Park indgået et workshop-forløb med elever fra Gladsaxes 10. klasses center og Gladsaxe gymnasium. Disse workshops skulle give eleverne indblik i scenekunsten og tog udgangspunkt i Mungo Parks forestilling ”Kvinde kend din krop”. Eleverne mødte derfor velforberedte op til en forestilling de sent glemmer.
Allerede inden forestillingen var der god stemning ude foran salen. Sammen med Hyggeklubben fra Telefonfabrikken tog de unge plads i salen. Forestillingen, som indeholder mange store emner som kærlighed, sex, og ikke mindst udviklingen af en kvindes liv fra start til slut, gjorde et stort indtryk på de unge. I starten blev der fnist fra publikumsrækkerne, når der blev talt om menstruation og følelser, men hurtigt blev der stille i salen, og de unge elever fulgte opslugte med. De ung gemte ansigterne i deres halstørklæder og t-shirts, når det blev ”for meget”. Men det var tydeligt at forestillingen havde gjort stort indtryk på eleverne.
Arrangørerne af projektet var også glade: Line Hauger, projektleder af Kosmodrom, er fuldt ud tilfreds med dagens arrangement.
”Det var en rigtig god oplevelse i dag – jeg tror virkelig de unge blev ”rykket rundt” på den gode måde. Og vi har samtidig også fået blod på tanden til at lave et endnu federe forløb igen i efteråret, hvor endnu flere unge i Gladsaxe får scenekunst på skoleskemaet, ” siger Line Hauger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top