Teater for de mindste
Kulturskaberne-01-16-15.jpg
Der blev spillet teater for Gladsaxes yngste borgere i lørdags. Far og mor var også med i teltet, hvor larven blev til en sommerfugl. Foto: Kaj Bonne.
Skuespillere og publikum sad i telt

Det var bare en lille smule uhyggeligt. Og det var intimteater, da Nørregaards Teater sammen med KulturSkaberne præsenterede ”Den Sultne Larve er aldrig mæt” for kommunens mindste sjæle i lørdags på Gladsaxe Hovedbibliotek.
De 2-5-årige børn, deres forældre og skuespillerne sad i et stort opslået telt, og så blev historien ellers fortalt og spillet for ungerne. Og der er vel intet bedre, end at se et par barneøjne slået op i lige dele forbløffelse og nysgerrighed. Hvis det var for uhyggeligt, så kunne man holde far eller mor i hånden.
Teaterstykket er en dramatisering af Erik Carles bog om en larves forvandling til en sommerfugl, og stykket blev spillet i to omgange. Bagefter kunne børnene hygge sig med at klippe larven ud som en påklædningsdukke og farvelægge den. Imens gik de små børnehænder som trommestikker hen imod den serverede frugt. KulturSkaberne brugte også arrangementet til at synliggøre sig over for børnefamilierne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top