- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Workshop om kulturideer

På tavlen stod AFVIKLING!
Dette gode danske ord savner vi efterhånden. Nu taler Gud og hvermand om eksekvering og ikke om afvikling eller udførelse. Ingen ved formentlig helt, hvad der menes med eksekvering, og i den danske ordbog er ordet optaget ”uden betydningsangivelse”, som det så smukt hedder.
Tilbage til tavlen: på Gladsaxe Hovedbibliotek havde KulturSkaberne i forbindelse med afviklingen(!) af teaterstykket ”Den sultne larve er aldrig mæt” for de 2-5-årige en efterfølgende workshop for podernes forældre.
Skuespiller Betina Grove Ankerdal, der er medstifter af Teatret st. tv., ved om nogen, hvordan man går fra kulturidé til udførelse. Betina Grove fortalte forældrene om, hvordan de kan få hjælp af KulturSkaberne, hvis de har en idé, som de har lyst til at sætte i verden.
En ivrig forælder havde tanker om en madgruppe.
– Er det noget, som kommer ind under dette, spurgte hun. – I allerhøjeste grad, men det er dig selv, der skal tage initiativ, og så kan KulturSkaberne sørge for at hjælpe dig på vej, svarede Betina Grove. Måske vi snart se en madgruppe for forældre med yngre børn i Gladsaxe.