- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Suveræne drenge

Der var 700 gymnaster på gulvet i løbet af lørdagen i Gladsaxe Sportshal. Der var 2.000 tilskuere, der kiggede forbi og kiggede på. Og det hele kunne lade sig gøre, fordi 70 frivillige havde ydet en solid indsats for at få det hele til at klappe.
GIF Gymnastik holdt forbundsmesterskaber for micro i TeamGym. Micro er børn op til 10 år gamle. Forbundsmesterskaberne bliver afholdt i to runder, dette var anden runde. Man får halvdelen af pointene fra første runde med til anden runde. Dem der blev nummer 1-8 i første runde er i første division, nummer 9-16 i anden division og så videre. Nummer 1-4 i første division efter anden runde kvalificerer sig til Winners Final, og vinderen af den er Danmarksmester. GIF-Gymnastiks micro drenge vandt første division meget klart og blev dermed forbundsmestre og er klare favoritter til Danmarksmesterskaberne.
GIF-Gymnastik fik afholdt den store konkurrence med kæmpe succes, og GymDanmarks formand sagde efter konkurrencen, at det er meget få foreninger i Danmark, der er i stand til at være vært med så højt et niveau.
Stævneleder og sportschef Jan Darville var på foreningens vegne meget stolt over afholdelsen af den store konkurrence.
-Vi vil være det bedste sted at komme til konkurrence, både som gymnast, træner og tilskuer. Det lykkedes med en dygtig organisation og mange dygtige frivillige, der sammen løfter opgaven. Vores største udfordring er de fysiske rammer. Gladsaxe Sportscenter trænger voldsomt til en opgradering, og det vil vi rigtig gerne i dialog med vores politikkere om, siger Jan Darville.
Gladsaxes microdrenge trænes af tidligere topgymnaster i foreningen.
– Det er fantastisk for vores forening, at vi har tidligere gymnaster der nu er dygtige trænere som viderebringer vores værdier som forening og videreudvikler de sportslige færdigheder.
Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk