- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

AB ungdomsafdeling i fodbold gør det godt

I fire år har ungdomsholdene i ABs fodboldafdeling ikke været fremme i DBU Sjællands pokalfinale. Men nu kan det nok være, at der er ændret på det forhold. Først kvalificerede ABs bedste U13-hold sig til pokalfinalen med en semifinalesejr på 2-1 over Ølstykke FC i tirsdags, og dagen efter vandt det bedste U15-hold med 4-0 over GVI.
Begge AB-hold er dermed klar til finalekampene, der alle spilles på kunstgræs i Farum Park den 10. maj.
ABs U13-drenge spiller allerede finale kl. 10 mod Farum Boldklub, der i semifinalen besejrede Slagelse med 4-3. Kl. 17 skal ABs U15-hold spille om pokalen mod Næstved IF, der i semifinalen slog Brøndby IF med 1-0.
AB havde chancen for at få et tredje mandskab med i pokalfinalen, men efter en jævnbyrdig kamp tabte klubben U14-hold til Brøndby IF med 1-0.
Mere hæder kan ende hos traditionsklubben på Skovdiget. Den 12. maj spiller både U17 og U19-holdet pokalsemifinaler på hjemmebane. Kl. 17 skal U17-holdet kæmpe om en finaleplads mod Lyngby, mens U19-holdet kl. 19 møder FC Nordsjælland.
– Vi er den eneste klub på Sjælland, der har alle fem talent- og elitehold i semifinalen, siger en stolt fodboldformand Thomas Gram fra AB.