Apoklinik i Høje Gladsaxe
To erhvervsdrivende slår sig sammen i stedet for at lukke

Butiksdøden lurede om hjørnet for både House of Beauty og Nørrebro Apotekets håndkøbsudsalg i Høje Gladsaxe Centret. Begge forretninger var lige ved at dreje nøglen, da de i stedet fandt sammen.
Fra 1. maj slår skønhedsklinik og apotek sig sammen og åbner i håndkøbsudvalgets lokaler under navnet ”Apoklinik”. En løsning som giver beboerne nye fordele og muligheder.
– Vi mener ikke, det skal være for besværligt at få sin medicin. Det skal man kunne hente nede i centret,” udtaler apotekeren Majid Sairafianpour.
Det er svært at drive forretninger i centret, og var begge butikker lukket ville det blive endnu sværere for de resterende at fastholde kundeunderlaget.
– Hvis kunderne ikke er opmærksomme på, at vi eksisterer, vil ydelserne ikke være til rådighed i Høje Gladsaxe, og det vil være rigtigt ærgerligt for mange af de beboere,” siger Rana El Hajj fra House of Beauty.
Beboerne vil således stadig kunne købe medicin i nærområdet – oven i købet med en udvidet åbningstid – ligesom kosmetologen er garant for gode, billige behandlinger. Åbningstiden er mandag fra fredag fra kl. 10 til 17. Behandlinger kan aftales ud over åbningstiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top