annonce
Bagsværd Stadion gøres renere
Bagsværd-Stadion-03-20-15.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Forurenende jernbanesveller fjernes

For et dusin år siden var det populært for havefolket at have jernbanesveller i haven. Siden har man så fundet ud af, at de var blevet behandlet med imprægneringen kreosot. Og det er bestemt ikke sundt.
En lokal kemiingeniør i Bagsværd kontaktede Gladsaxe Kommune om jernbanesvellerne på Bagsværd Stadion, der i sidste uge gik i gang med at fjerne de forurenende sveller, der erstattes af betonfliser, ligesom jorden udjævnes. Udgifterne holdes på en under en million kroner.
– Der foregår en retablering af området, og svellerne fjernes efter miljølovgivningens krav, fortæller Christian Ferdinand fra Gladsaxe Kommunes ejendomscenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top