Dagplejebørnene legede bondegård
Dagplejedag-20-21-15.jpg
Mikkel og Søren spillede, og de små væsener nød musikken og rokkede med. Foto: Kaj Bonne.
150 børn var samlet bag rådhuset

De kom gående helt ude fra Kagsåsen og fra Mørkhøj, de blev kørt i barnevogne og i ladcykler. Og de hyggede sig noget så gevaldigt.
150 børn fra dagplejen var i onsdags traditionen tro samlet til den årlige dageplejedag på end el af græsarealet bag rådhuset, hvor der var underholdning, dyr i plast og halmballer.
Vejret kunne godt have været bedre, men når man er pakket ind i flyverdragter eller regntøj, så gør det slet ikke noget. Det var pudsigt ase hvordan nogle af de små mennesker fuldkommen upåvirket stod ude i en byge, mens dageplejemødrene havde travlt med at få de fleste i tørvejr. her kunne man virkelig tale om stoisk ro.
Mikkel og Søren spillede på orgel og trommede og var gode til at komme i kontakt med børnene, når de spillede enkel og tilgængelig musik.
-Jeg kom ind i det her via mit eget barn i dagpleje, og så er det bare fortsat, sagde Mikkel, der nu har været med tre gange.
Dagplejedagen er landsdækkende og altid den anden onsdag i maj. I løbet af året er der arbejdet med emnet, så børnene har fået styr på dyrene på en bondegård.
Dagplejedag 14 21-15

Dagplejedag 15 21-15

Dagplejedag 19 21-15
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top