annonce
Der er så meget at lære
Børnehave-02-19-15.jpg
- Ih, hvor er det altså spændende. Spændingen lyste ud af de ældste børnehavebørn på Hyldegården under de forskellige eksperimenter. Og så var far og mor jo også på besøg. Foto: Kaj Bonne.
Børnehavebørnene på Hyldegården brugte deres sanser

Lige dele forundring og nysgerrighed prægede børnehavebørnene på Daginstitutionen Hyldegården i Høje Gladsaxe.
I tirsdags var de igennem et sidste projekt med forskellige eksperimenter. Der var flydeforsøg med peberets flugt på vandoverfladen, der var den lille astronautprøve og længdespring. Der var også forskellige prøver, hvor varme og kolde hænder blev samlet i en skål med lunkent vand.
Forældrene var inviteret på besøg og fik selv lov til at deltage i ”fessortræning”. Hele projektet er dokumenteret i ”Løbernes Leksikon”, som er en del af den pædagogiske kontinuitet i overgangen fra børnehave til skole.
Idræt, leg og bevægelse er fokusområder på Hyldegården. Både fællesrum og grupperum tilskynder til en række fysiske og sansemotoriske oplevelser. Der er lidt over 100 børn i alderen fra 0-6 år fordelt i basisgrupper i både vuggestue og børnehave. Børnene er opdelt i mindre grupper i et pædagogisk miljø, hvor der arbejdes med det enkelte barns læring udvikling som en fælles faglig ramme.

Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top