Ejendomskatter rammer også lejerne
At de stigende ejendomsskatter rammer villaejers hårdt i disse år er velkendt.

Mange boligejere i Gladsaxe betaler mellem 30.000 og 40.000 i ejendomsskatter om året.
Mange lejere tror, at de stigende ejendomsskatter ikke kommer dem ved, og det kun er boligejere, der betaler ejendomsskat.
Men der tager de fejl. Lejerne er også hårdt ramt af de stigende ejendomsskatter, og det mere end det tror.
Lejerne i almennyttige boligselskaber betaler mere end 60 millioner kr. i ejendomskat i 2015. Det er mere end 6.000 kr. pr. lejer om året eller 500 kr. i ekstra husleje hver eneste måned.
Det er mange penge, og udgør for langt de fleste lejere ca. 10% af deres husleje. Så når Socialdemokraterne, De radikale og SF taler for stigende ejendomsskatter, så rammer det ikke kun boligejere men også lejere. I de kommende år vil ejendomsskatterne stige endnu mere i Gladsaxe. Så hvis lejerne syntes de betaler meget i ejendomsskatter i dag, så er det ikke noget imod, hvad de kan se frem til i de kommende år.
Ejendomsskatterne vil i de kommende år stige med 25% i Gladsaxe. Allerede til næste år kan lejerne se frem til stigende ejedomsskatter og stigende husleje.
Uanset om man er boligejer eller lejer er man ikke en uendelig skattemaskine, som kan betale uendelig stigende skatter.
Det er på tide, at det røde flertal i Byrådet sætter en stopper for de stigende ejendomsskatter og arbejder for at ejendomsskatterne sættes ned i Gladsaxe.

Henrik Sørensen
Folketingskandidat (k)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top