VB 1968 tilbage i oprykningskamp
Gladsaxe-Hero kom også i gang

Serie 1 i fodbold er ikke så lidt af en gyser. Vinder man, er man med i oprykningsstriden, taber man, ser det sløjt ud.
Så det var en rigtig god weekend for både VB 1968 fra Værebro og for Gladsaxe-Hero. VB 1968 vandt 3-0 over Lundtofte, og Gladsaxe-Hero vandt med 4-0 i Frederiksværk.
VB 1968 var ved at spille sig ud af oprykningsstriden til sjællandsserien efter tre uafgjorte kampe samt en tabt. Så det var på tide med tre point på kontoen. Modstanderen var Lundtofter, som de havde tabt til i de tre seneste opgør. Benjamin Ait og Morten Tonsberg var tilbage i 1. holdstruppen, og de havde noget at revanchere.
Benjamin Ait skulle da også hurtigt blive midtpunkt i kampen, da der blev lavet straffe mod ham allerede efter 4 minutter. Han scorede sikkert til 1-0. Der var også en situation lige inden for kanten af vores målfelt der lugtede fælt af straffe, men drengene klarede frisag. I det 34. minut havde VB en hurtig omstilling og Brian Nielsen scorede sikkert på langskud til 2-0. Lundtoftes målmand var ikke helt på toppen i denne situationen, da bolden smuttede under ham i det regnvåde græs. Han har i øvrigt været målmandstræner for Brian Viskær. Allerede minuttet efter leverede Brian en fantomredning over for en helt fri Lundtoftespiller. Så selv om Lundtofte havde meget af spillet, så virkede det som en af de dage hvor det hårde arbejde bare ikke ville krones med mål.
I 2. halvleg øgede Orhan Koyuncu til 3-0 på et straffespark, da en Lundtoftespiller trak i nødbremsen og stoppede en modstander i oplagt scoringsposition.
– Dejligt at se et 1. hold der for alvor har meldt sig ind i kampen om oprykningspladserne. En kanon holdindsats hvor alle arbejdede stenhårdt for at det skulle lykkes, siger klubformand Jørgen Franck.

Storsejr til Gladsaxe-Hero
Frederiksværk er bundhold i rækken, og det var først i forrige spillerunderunde, at det blev til en sejr efter 17 runder uden fuld gevinst. Så der var lidt optimisme hos Frederiksværk, før Gladsaxe-Hero kom på besøg.
Men Gladsaxe-Hero vandt med 4-0 og tog et pænt spring fremad i tabellen. Nu kan man så ærgre sig over helt unødvendige pointtab i andre kampe, for ellers havde holdet været med i toppen af rækken.
I morgen aften tager Gladsaxe-Hero mod Liria fra Hjortespring og lørdag er der udebanekamp mod Grønne Stjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top