Fire DM-titler til karateklubben
karate.jpg
Danmarksmestrene-Yasmin, August og Michella. Foto: Privat.
Gladsaxe Karate Klub i topform

Gladsaxe Karate Klubs talent- og elitehold er klarede sig yderst nydeligt ved årets danmarksmesterskaber i Helsinge. Med deltagelse af 40 karateklubber og over 500 deltagere fra hele Danmark var klubbens hold oppe mod den bedst kvalificerede modstand der findes på nationalt plan.
Det blev som i de foregående år til mange flotte præstationer og resultater på kamparealerne og Gladsaxe Karate Klub sikrede sig 4 danmarksmesterskaber samt 3 sølv- og 4 bronzemedaljer i de respektive kategorier:
Guld i kata til: Michella Lauritsen, Otto Jeppesen og Oliver Pettersson, Guld i hold-kata til: Yasmin Madsen, August Andersen og Michella Lauritsen, Sølv i kata og frikamp til: Josefine Sønderkjær-Andersen, Sølv i hold-kata til: Mads Lindhardt, Simon Hansen og Louise Jørgensen, Bronze i kata til: Stephanie Pedersen
Bronze i frikamp til: Tamara Jørgensen og Mads Lindhard, Bronze i holdkata til: Tamara Jørgensen, Louise Jensen og Asmus Voigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top