Fodboldcup minder 23-årig
Servet Benli var en aktiv ung mand, som ville mere end de fleste

Den 22. november 2014 tabte den blot 23-årige Servet Benli kampen mod den livstruende sygdom aplastisk anæmi – en sjælden knoglemarvsygdom.
Servet Benli blev født i Danmark af kurdiske forældre. Han voksede op i Værebro, blev student på Borupgård Amtsgymnasium og studerede politisk administration på RUC. Samtidig var han yderst aktiv i SFs Ungdom, hvor han brændte for at gøre en forskel for de svageste i samfundet. Fodbold var en anden af hans store interesser. AB var hans barndomsklub, og han spillede på flere fodboldhold.
”Servet Benli Foreningen” blev dannet til minde om den aktive unge mand. Dens første store projekt er afholdelsen af Servet Benli Cup i fodbold. Cup-turneringen for syvmandshold – for både børn og voksne – afvikles pinsesøndag den 24. maj på banerne ved Gladsaxe Stadion fra kl. 9-17. Indtil videre er 16 hold tilmeldt. Både enkeltpersoner og hold kan tilmelde sig, læs mere på www.servetbenli.dk.
Overskuddet fra turneringen går til Servet Benli Foreningens arbejde – blandt andet genopretningen af den kurdiske by Kobane, der har været under voldsomt angreb fra IS. Fra sin sygehusseng fulgte Servet nøje situationen i Kobane, og han havde mange drømme og planer for byens udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top