annonce
Fra løb til boksning
Bokser-02-18-15.jpg
Mikkel Claes Blaagaard træner tre gange om ugen i Gladsaxe Bokseklub, og så løbetræner han også flittigt ved Bagsværd Sø. Foto: Kaj Bonne.
Mikkel Claes Blaagaard er en af de nye i Gladsaxe Bokseklub

Gladsaxe Bokseklub har fået pæn tilgang af talentfulde kampboksere på det seneste. En af dem er den 18-årige weltervægter Mikkel Claes Blaagaard.
I forrige weekend skulle Mikkel have bokset sin første kamp ved et begynderstævne i Grøndalscentret, men desværre kom han ikke i kamp.
Mikkel har ellers gennem et år trænet både flittigt og ihærdigt i bokseklubben på Gladsaxevej, så han så frem til sin debutkamp med lige dele nervøsitet og spænding: – Jeg har naturligvis sparret en del, men selvfølgelig er en kamp nok noget mere intens, siger Mikkel Claes Blaagaard, der står i lære som anlægsgartner i driftsafdelingen i Gladsaxe Kommune.
Oprindelig var Mikkel langdistanceløber – med favoritdistancerne 5.000 og 10.000 meter. Boksere hører til blandt de allerbedste idrætsudøvere, når der skal løbetrænes. Mikkel kan af gode grunde gøre brug af sin erfaring som atletikudøver i Herlev Idrætsforening: – Når jeg løbetræner som bokser, skal det gøres mere eksplosivt, mens det som langdistanceløber gælder om at styre sit tempo. Når vi boksere løbetræner, så sker det på bakkerne i nærheden af Bagsværd Sø, fortæller Mikkel Claes Blaagaard, der glæder sig til at komme i ringen for alvor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top