Fup-håndværkere tæt på at snyde for 30.000 kr.
Ældre borger på Klirevænget tæt på at blive franarret mange penge

Så er de her igen. De kommer i foråret, og de tager hjem, når sommeren går på hæld. Og de forsøger at snyde, platte, svindle og bedrage og true sig til store beløb.
Kriminelle folk fra England og Irland tager til Danmark og ringer på hos folk for at tilbyde at lave flisearbejde eller asfaltarbejde. Allerede der overtræder de loven om dørsalg, der ikke ret til at sælge den slags ydelser.
Der findes folk, der hopper på limpinden, fordi arbejdet udføres meget billigt. Men ofte gøres det ikke færdigt. Håndværkerne har også en meget truende og insisterende attitude
I Gladsaxe har der netop været en sag på Klirevænget, hvor irske håndværkere ringede på hos en 80-årig mand og hans kone. Det endte med at manden skrev under på en aftale.
Håndværkerne var meget påtrængende og forsøgte at prakke det ældre ægtepar en fliserens på. Det udviklede sig så til en tagrens og en pris på over 30.000 kr., som de fik overtalt kvindens far til at gå ned og hæve i kontanter til dem. Heldigvis kom faderen i forbindelse med sin datter, der sendte sin mand til bopælen og fik stoppet uhyrlighederne.
Håndværkerne var gået så hårdt til værks, at det gamle tag på grund af højtryksspuling var blevet beskadiget.
Politiet har tidligere år set eksempler på, at arbejderne har læsset bygningsaffald i naturen og har stjålet dyre campingvogne. De har også været mistænkt for tyveri og hæleri af anlægsmaskiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top