Gladsaxe Jazzklub snart klar med ny CD
Jazzklubben-01-19-15.jpg
Hans Knudsen spillede klaver, Kira Martini sang, Hans Leonardo Pedersen spillede saxofon, Hernik Simonsen trommede, Ole "Fessor" Lindgreen spillede trombone og Jens Sølund trakterede bassen. Foto: Kaj Bonne.
Søborgborgeren Hans Knudsen blev årets danske bluesnavn i 2014, og i forrige uge indspillede han en CD på Aldershvile Slotspavillon sammen med syv musikere, der var samlet til lejligheden. Dety hele skete i forbindelse med Gladsaxe Jazzklubs markering af ”International Jazz day”. Det var UNESCO, der i 2012 fandt ud af, at 30. april på […]

Søborgborgeren Hans Knudsen blev årets danske bluesnavn i 2014, og i forrige uge indspillede han en CD på Aldershvile Slotspavillon sammen med syv musikere, der var samlet til lejligheden.
Dety hele skete i forbindelse med Gladsaxe Jazzklubs markering af ”International Jazz day”. Det var UNESCO, der i 2012 fandt ud af, at 30. april på verdensplan skal være jazzdag.
Det hele gyngede og swingede, da Hans Knudsen og de øvrige musikere gik i gang, og det blev bestemt ikke rinmgere af at den 29-årige sangerinde Kira Martini deltog. Der var lige som i fjor fuldt hus på Aldershvile Slotspavillon.
Ved det udsolgte arrangement optrådte blues-pianisten Hans Knudsen sammen med syv eminente musikere, der var samlet til lejligheden.
Hans Knudsen blev i fjor hædret for sin mangeårige indsats på den danske og internationale bluesscene. Han har spillet en betydelig rolle som formidler og fortolker af blues, jump, jazz og boogie woogie.
I første sæt optrådte Hans Knudsen sammen med Kira Martini, blues-guitaristen Troels Jensen, bassisten Ole Skipper og trombonisten Ole ’Fessor’ Lindgreen
I andet sæt var det sammen med saxofonisten Hans Leonardo Pedersen, bassisten Jens Sølund og trommeslageren Henrik Simonsen.
Der var stående applaus, da koncerten var afsluttet.
Og koncertens publikummer… ja, de kvitterede med stående applaus ved koncertens afslutning.
Koncerten blev liveoptaget, og jazzklubbens egenproducerede CD nr. 2 forventes at foreligge til årets udendørs ’Gladsaxe Jazzfest’, der afholdes i dagene 19.- 21. juni i henholdsvis Søborg og Aldershvile Slotspark.
-Vi har planer om at jazzfestens afsluttende koncert i Slotsparken samtidig vil blive en release-fest, hvor Hans Knudsen atter vil samle sine syv kolleger til et sprudlende repertoire sammensat af udvalgte jazz-genrer, siger jazzklubbens formand Ole Kjær.
Både restauratørerne af Aldershvile Slotspavillon og jazzklubbens bestyrelse påskønner det gensidige samarbejde.
”Med dette konstruktive samarbejde gives der adgang til én af kommunens smukkest beliggende bygninger ved Bagsværd Sø, hvor flere jazzkoncerter efterhånden er blevet afholdt. Og sådanne kulturevents agter vi at fastholde for fremtiden”, fastslår jazzklubbens formand, Ole Kjær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top