Hundenes gode ven
Indsamling-hund.jpg
Christian på 7 år fra Bagsværd skaffede foder og udstyr til misrøgtede hunde

For et par uger siden kom der en historie frem om misrøgt af 90 hunde på en hundepension i Sydsjælland. Hundene gik rundt i deres afføring og var uhyggeligt magre. Den 31-årige indehaver af hundepensionatet stak af, men meldte senere sig selv.
Christian Ejstrupgaard Engelbrecht – han fyldte 7 år i går – fra Bondehavevej i Bagsværd så historien, og så fik han en ide, som han tidligere har fået i en lignende sag: Der skulle samles ind til de stakkels hunde, så de kunne komme på fode igen.
Så sammen med sin mor Mette gik Christian i gang. Der blev hængt opslag i opgangene i ejendomskomplekset, hvor man bad om hjælp, hvis nogen havde foder eller udstyr eller ville skænke lidt penge til indkøb af foder.
Og opbakningen var enorm. Via sin arbejdsplads i Fakta fik Mette Ejstrupgaard skænket mange poser foder. Bonnie Dyrecenter i Lyngby og Bagsværd Slagteren med kødben hjalp også til. I alt nåede Christian Ejstrupgaard og hans mor op på 203 kg mad samt tæpper, hundekurve etc.
I tirsdags gik turen til Rødovre Dyreinternat, hvor man stod klar til at tage imod hjælpen. Christian og Mette havde travlt med at slæbe de mange ting ud i bilen, så der atter blev plads i lejligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top