- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

MENY går i offensiven

Man kan afvikle – eller man kan udvikle. Man kan gå i defensiven eller gå i offensiven.
Købmand Per Mikkelsen fra den nye MENY-butik på Søborg Hovedgade 108 – den tidligere SuperBestbutik – har valgt at være offensiv.
-Og 1. juni går vi i gang med at udvide butikken. Vi inddrager et 50 meter langt område, hvor vi tidligere har haft fortovsudstillingen, så butikken kommer til at flugte med indgangen tre meter ud fra den nuværende facade, siger Per Mikkelsen.
Der er kamp om kunderne, og så gælder det om at være i en gunstig position.
-Vi har nok været for dårlige til at fortælle, hvor meget vi kan give kunderne, når de kommer for at hente gode råd om hvordan man behandler indkøbene og om hvad man bør købe, hvis man lige har en speciel ret i tankerne. Vi har faguddannede folk i de forskellige afdelinger, så kunderne lige kan få at vide, hvordan man tilberede et stykke kød eller noget fisk og hvilken vin man skal drikke til, siger Per Mikkelsen.
Med bedre beskæftigelsestal er der kommet flere penge blandt folk, og det skal gerne give sig udtryk i mere detailhandel.
-Vi tror på fremtiden. Ellers ville vi ikke ofre 12 millioner kroner på at få butikken shinet op med langt bedre kølediske, der har den fordel, at de ikke bruger så meget energi som tidligere.
Der er små gang i ombygningen i de nuværende lokaler. Der trækkes ledninger til LED-lys, der sparer på forbruget og dermed er godt for miljøet – og for Per Mikkelsen også godt for pengepungen på længere sigt.
-Det er klart, at når man investerer 12 millioner kroner i en ombygning, så er det ikke penge, der hentes hjem i løbet af et år. Men det er en langsigtet investering. Som sagt ville vi ikke gøre det, hvis vi ikke troede på en god fremtid, siger Per Mikkelsen.
Ombygningen ventes at være færdig 1. september.