Annonce
Ny formand hos de radikale
radikale.jpg
Den nyvalgte formand Kristian Erland Jensen flankeret af folketingskandidat Andreas Pourkamali og byrådsmedlem Claus Wachmann. Foto: Privat.
Den radikale vælgerforening i Gladsaxe har afholdt sin årlige generalforsamling.

På grund af det nært forestående valg var der et flot fremmøde og en livlig debat på mødet. Der var som altid formandsvalg på dagsordenen og som ny formand valgtes Kristian Erland Jensen.
Valget af bestyrelsesmedlemmer var et rent tilløbsstykke, så der var kampvalg om bestyrelsespladserne og de 2 suppleantpladser. Man er således helt klar med aktive medlemmer til den kommende valgkamp.
Det samme viste indlægget af Andreas Pourkamali, der blev valgt som folketingskandidat allerede i efteråret. Han har haft travlt med at sætte sig ind i de lokale forhold i Gladsaxe og være på gaden for at møde borgerne. Han sidder til daglig i borgerrepræsentationen i København. Til slut orienterede Claus Wachmann, som byrådsmedlem, om hvad der sker på det kommunale plan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top